Meer resultaten voor mazouttank verwijderen zonder attest

 
mazouttank verwijderen zonder attest
Welkom Andries De Nijs mazouttank reinigen, verwijderen, neutraliseren, controleren.
Zonder attest kom je sowieso in de problemen bij de verkoop van het huis of bij een controle! Andries neemt de zorgen over je mazouttank volledig weg. Het reinigen, verwijderen of neutraliseren van een mazouttank is bij hem in goede handen.
Mazouttank verwijderd, geen attesten Bouwinfo.
Toen ik de factuur kreeg van â1350 voor het verwijderen van de tank, vroeg ik dus ook achter de attesten. Enkele weken later kreeg ik een handgeschreven papiertje van de containerfirma dat zij de mazouttank hadden afgevoerd, voor de rest niks. Mijn architect gebood me de factuur niet te betalen. Vorige week een ingebrekestelling, minnelijke vordering in de bus. Anderen bekeken ook. 5 misverstanden bij het kiezen van een verwarmingssysteem. Is verwarming in de slaapkamer nog nodig? Een woning verbouwen? Bekijk 100en inspiratiewoningen vanbinnen en vanbuiten. Lid vanaf: 05/12/2009. Geplaatst op: 26-12-2010 125525.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Als je architect jouw gebied om niet te betalen mag je er toch vanuit gaan dat hij de nodige stappen gedaan heeft of gaat doen om wel aan de attesten te geraken. Anders kom je natuurlijk wel in de problemen. Lid vanaf: 27/09/2006. Geplaatst op: 26-12-2010 134128.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Voor 1350â mag je idd een attest krijgen.
FAQ Particuliere stookolietanks Departement Omgeving. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Bovendien beschikt de verkoper over de attesten certificaten, opgemaakt door de erkende technicus n.a.v. de uitgevoerde controles. Opgepast: een stookolietank zonder merkplaat en bijhorend attest voldoet niet aan de milieureglementering! Je vraagt de verkoper best naar de eventuele attesten certificaten van de uitgevoerde controles, periodieke onderzoeken, dichtheidsproeven of buitengebruikstelling.
Verwijderen ondergrondse mazouttank zonder certificaat?
Verwijderen ondergrondse mazouttank zonder certificaat? Verwijderen ondergrondse mazouttank zonder certificaat? Geschreven door ldellerb. 0 thumb_up 2 comment Verbouwer. Voorbereidende werken 1 jaar geleden. Wij willen onze ondergrondse mazouttank laten verwijderen. We vragen ons echter af of er verplicht een certificaat nodig is wanneer deze verwijderd wordt? Ik heb van verschillende mensen gehoord dat ze een boer gecontacteerd hebben, die de tank is komen uithalen en klaar is kees. Maar mag dit eigenlijk wel? reageer Quote Ik heb zelf een vraag Alle reacties. Geschreven door Nick 61. 64 thumb_up 366 comment Andere professioneel. 1 jaar geleden. Het gebeurd natuurlijk dat olietanks uitgegraven worden en afgevoerd naar het schroot maar het mag wettelijk gezien niet en moet dit door een erkend persoon of firma gedaan worden omdat deze je een certificaat afleveren wat nodig is bij een verkoop van de woning in de toekomst. reageer Quote Privébericht. Geschreven door Kris M. 391 thumb_up 1766 comment Andere particulier. 1 jaar geleden. Inderdaad moet je sinds enkele jaren bij verkoop van je huis een attest van verwijdering/reiniging kunnen voorleggen.
Wettelijke verplichtingen in Belgi bij de verkoop van een eigendom.
Controle stookolietank, verwijderen stookolietank, buitenbedrijfstellen stookolietank. Wat met uw oude, niet meer gebruikte, mazouttank? Bij verkoop van een woning blijft de verkoper gedurende 30 jaar verantwoordelijk voor verborgen gebreken een mazouttank gewoonweg onbehandeld wegstoppen onder het gazon/klinkers kan zware financiële gevolgen hebben. De dag van vandaag zal iedere koper en de Notaris u de vraag stellen wat de actuele toestand is van uw mazouttank. Indien deze niet in orde is zal de verkoop worden uitgesteld met alle mogelijke gevolgen en eventuele bijkomende kosten. Regelmatig moeten wij tussenkomen bij een woningverkoop, die werd opgeschort omdat de tank niet wettelijk geneutraliseerd was om dringend de oude mazouttank te neutraliseren. Sinds 1/8/1995 moet iedereen die zijn mazouttank niet meer gebruikt ONMIDDELLIJK.: zijn mazouttank laten ledigen. zijn mazouttank grondig laten reinigen. zijn mazouttank laten op vullen met inert materiaal indien niet verwijderbaar. En een attest van de buitengebruikstelling opgesteld door een SV technicus kunnen voorleggen.
DE STAPPEN OM UW MAZOUTTANK TE SANEREN.
Wij zijn er om uw mazouttank te saneren en geven u nadien het benodigde attest. U vraagt zich waarschijnlijk af hoe een mazouttank saneren nu precies in zijn werk gaat. Er zijn 4 stappen om een mazouttank te neutraliseren. Wij zetten ze hier even op een rijtje.: Ledigen mazouttank: Allereerst wordt de resterende stookolie weggepompt. Samen met u bepalen we waar deze mazout naar toe gaat. Grondige reiniging: Hierna wordt de mazouttank grondig gereinigd met behulp van een hoge druk reiniger en specifiek hiervoor gekozen schoonmaakproducten. Zowel de tank als de leidingen worden onder handen genomen waarna onze technici een controle uitvoeren. Verwijderen residu: De resterende afvalstoffen water, schoonmaakproducten, mazout worden opnieuw weggezogen.
Mazouttank verwijderen wie verantwoordelijk JuridischForum.be.
Mazouttank verwijderen wie verantwoordelijk. VASTGOED RECHT Kopen. 14 berichten Pagina 1 van 1. Mazouttank verwijderen wie verantwoordelijk. 1, 6 jaar 8 maand geleden 10 nov 2011 1310.: Via een afstand van vruchtgebruik ben ik eigenaar geworden van een woning, die ik nu weer verkocht heb.
Mazouttank Longin Service.
Wilt u graag verhuizen of uw oude mazouttank verwijderen? Wij doen het volgens de correcte normen. Longin Service komt uw mazouttank reinigen en geeft u de geldige attesten zodat u helemaal in regel bent met de VLAREM-normen. Zo kan u uw mazouttank zonder problemen hergebruiken.
stookolieketel verwijderen Ecobouwers.be.
Bericht aan auteur. Re: stookolieketel verwijderen. ik ben een klein beetje op de hoogte over prijzen e.d. wat uw mazouttank aangaat. je moet voor de cleaning ongeveer een 1000 euro tellen. in deze prijs zit ook het leegtrekken van al het slip dat op de bodem zit.Dit wel maar tot een maximum van 1000 liter. hierin zit ook berekend het attest dat telt als bewijs dat je tank gekuist is.
Mazouttank verwijderen: werkwijze prijs mazouttank neutraliseren.
Bij de verkoop van de woning wordt dan ook gevraagd naar het attest van de verwijdering van de mazouttank. Opvullen of verwijderen van een mazouttank. De methode om een mazouttank te neutraliseren gebeurt altijd in twee stappen. De eerste stap is de tank inwendig te reinigen.

Contacteer ons