Resultaten voor mazouttank verwijderen zonder attest

 
mazouttank verwijderen zonder attest
DE STAPPEN OM UW MAZOUTTANK TE SANEREN.
Wij zijn er om uw mazouttank te saneren en geven u nadien het benodigde attest. U vraagt zich waarschijnlijk af hoe een mazouttank saneren nu precies in zijn werk gaat. Er zijn 4 stappen om een mazouttank te neutraliseren. Wij zetten ze hier even op een rijtje.: Ledigen mazouttank: Allereerst wordt de resterende stookolie weggepompt. Samen met u bepalen we waar deze mazout naar toe gaat. Grondige reiniging: Hierna wordt de mazouttank grondig gereinigd met behulp van een hoge druk reiniger en specifiek hiervoor gekozen schoonmaakproducten. Zowel de tank als de leidingen worden onder handen genomen waarna onze technici een controle uitvoeren. Verwijderen residu: De resterende afvalstoffen water, schoonmaakproducten, mazout worden opnieuw weggezogen.
Welkom Andries De Nijs mazouttank reinigen, verwijderen, neutraliseren, controleren.
Zonder attest kom je sowieso in de problemen bij de verkoop van het huis of bij een controle! Andries neemt de zorgen over je mazouttank volledig weg. Het reinigen, verwijderen of neutraliseren van een mazouttank is bij hem in goede handen.
neutraliseren mazoutank Spaargids.be forum.
Je mag zelf kiezen wat je wil, uitgraven of neutraliseren als er belemmeringen zijn zoals een grote boom of voetpad en dergelijke. Alle firma's' zullen een attest afleveren. Als je je huis wil verkopen, lijkt het mij nog altijd het verstandigste de tank te laten verwijderen indien dit enigzins kanom, de potentiééle koper niet op gedachten te brengen van prijsvermindering voor je huisof, onzekerheden voor later. Ik als koper van een huis zou erzo mijn bedenkingen bijhebbenals, een mazouttank nog in de grond zou zitten, zelfs met de nodige attesten.
Mazouttank verwijderd, geen attesten Bouwinfo.
Ik verwachtte dat de ruwbouwaannemer de werken voor het verwijderen ging doorgeven aan een onderaannemer met bevoegdheid om deze werken te doen. Toen ik de factuur kreeg van â1350 voor het verwijderen van de tank, vroeg ik dus ook achter de attesten. Enkele weken later kreeg ik een handgeschreven papiertje van de containerfirma dat zij de mazouttank hadden afgevoerd, voor de rest niks. Mijn architect gebood me de factuur niet te betalen. Vorige week een ingebrekestelling, minnelijke vordering in de bus. Woningpas: Het digitaal paspoort met energielabel voor je woning! Wat zijn de huidige EPB-eisen? Een woning verbouwen? Bekijk 100en inspiratiewoningen vanbinnen en vanbuiten. Lid vanaf: 05/12/2009. Geplaatst op: 26-12-2010 125525.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Als je architect jouw gebied om niet te betalen mag je er toch vanuit gaan dat hij de nodige stappen gedaan heeft of gaat doen om wel aan de attesten te geraken. Anders kom je natuurlijk wel in de problemen. Lid vanaf: 27/09/2006. Geplaatst op: 26-12-2010 134128.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Voor 1350â mag je idd een attest krijgen.
FAQ Particuliere stookolietanks Departement Omgeving. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Bovendien beschikt de verkoper over de attesten certificaten, opgemaakt door de erkende technicus n.a.v. de uitgevoerde controles. Opgepast: een stookolietank zonder merkplaat en bijhorend attest voldoet niet aan de milieureglementering! Je vraagt de verkoper best naar de eventuele attesten certificaten van de uitgevoerde controles, periodieke onderzoeken, dichtheidsproeven of buitengebruikstelling.
Verwijderen ondergrondse mazouttank zonder certificaat?
Verwijderen ondergrondse mazouttank zonder certificaat? Verwijderen ondergrondse mazouttank zonder certificaat? Geschreven door ldellerb. 0 thumb_up 2 comment Verbouwer. Voorbereidende werken 10 maanden geleden. Wij willen onze ondergrondse mazouttank laten verwijderen. We vragen ons echter af of er verplicht een certificaat nodig is wanneer deze verwijderd wordt? Ik heb van verschillende mensen gehoord dat ze een boer gecontacteerd hebben, die de tank is komen uithalen en klaar is kees. Maar mag dit eigenlijk wel? reageer Quote Ik heb zelf een vraag Alle reacties. Geschreven door Nick 61. 58 thumb_up 323 comment Andere professioneel. 10 maanden geleden. Het gebeurd natuurlijk dat olietanks uitgegraven worden en afgevoerd naar het schroot maar het mag wettelijk gezien niet en moet dit door een erkend persoon of firma gedaan worden omdat deze je een certificaat afleveren wat nodig is bij een verkoop van de woning in de toekomst. reageer Quote Privébericht. Geschreven door Kris M. 373 thumb_up 1695 comment Andere particulier. 10 maanden geleden. Inderdaad moet je sinds enkele jaren bij verkoop van je huis een attest van verwijdering/reiniging kunnen voorleggen.
Mazouttank verwijderen: werkwijze prijs mazouttank neutraliseren.
Bij de verkoop van de woning wordt dan ook gevraagd naar het attest van de verwijdering van de mazouttank. Opvullen of verwijderen van een mazouttank. De methode om een mazouttank te neutraliseren gebeurt altijd in twee stappen. De eerste stap is de tank inwendig te reinigen.
SamenSterker TANKREINIGING Saneren Mazouttank.
TANKREINIGING Saneren Mazouttank. Heeft je woning nog een mazouttank maar maak je er geen gebruik meer van? Dan ben je als eigenaar wettelijk verplicht om die te laten reinigen en verwijderen, of opvullen. SamenSterker biedt daarom een tankreiniging aan, zodat je de tank aan een zeer voordelige prijs professioneel kunt laten reinigen.
stookolieketel verwijderen Ecobouwers.be.
Bericht aan auteur. Re: stookolieketel verwijderen. ik ben een klein beetje op de hoogte over prijzen e.d. wat uw mazouttank aangaat. je moet voor de cleaning ongeveer een 1000 euro tellen. in deze prijs zit ook het leegtrekken van al het slip dat op de bodem zit.Dit wel maar tot een maximum van 1000 liter. hierin zit ook berekend het attest dat telt als bewijs dat je tank gekuist is.
Mazouttank reinigen Antwerpen Vlaams-Brabant Vlaanderen.
Ondergrondse mazouttank reinigen. Ondergrondse stookolietanks die niet meer worden gebruikt dienen geledigd en gereinigd te worden. Na reiniging dienen we de mazouttank te verwijderen of opvullen. Bovengrondse mazouttank reinigen. Bovengrondse mazouttanks kleiner dan 6000l moeten geledigd worden. De meeste mazouttanks zijn ouder dan 25 jaar.

Contacteer ons